Beste collega hulpverlener,

 

Om de hulpverlening te verbeteren en een doorverwijzing of overleg zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kunt u indien aangewezen gebruik maken van onderstaande mogelijkheden:

 

Eerste Afspraak

Maak samen met de patiënt een eerste afspraak in het online afsprakensysteem. Weet u niet goed bij wie u best een afspraak maakt? Bekijk de profielen van ons Team.

Telefonisch contact

Wenst u graag telefonisch contact op te nemen om een dossier te bespreken, stuur ons een mailtje met een datum en uur waarop u bereikbaar bent, vermeld hierbij wie u graag wenst te spreken en wij bellen u terug. Meer informatie over onze hulpverleners en hun specialisaties vindt u op de individuele profielpagina’s bij Team.

Persoonlijke ontmoeting/overleg

Wenst u graag een persoonlijk overleg of wenst u kennis te maken met ons team en ons aanbod dan komen wij met plezier tot bij u voor een persoonlijke ontmoeting. Stuur ons een mailtje met een datum en uur waarop u telefonisch bereikbaar bent, wij bellen u terug om een afspraak vast te leggen.

Folders

Indien u graag wenst te beschikken over folders om te kunnen meegeven aan patiënten horen wij dit graag. Geef ons een seintje met vermelding van uw naam, praktijkadres en het aantal folders waarover u graag zou beschikken. Wij bezorgen u deze uiteraard kosteloos. U best steeds vrij om nieuwe folders aan te vragen.

Workshops

Zoekt u een professionele hulpverlener voor informatie op events, vergaderingen, artikels, … ? Neem gerust contact met ons op en we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

Het Cura Team