vera wouters psycholoog

Vera Wouters

Klinisch Psycholoog
Maak een afspraak in Zoersel
 
Over mezelf vera wouters

Voel jij je vastzitten en zie je geen uitweg? Voelt alles soms zo donker, uitputtend, alsof je jezelf wat kwijt bent? Of voel je dat er iets gaande is maar kan je niet goed benoemen wat? Jongeren (vanaf 15 jaar) en volwassenen die om deze of andere redenen nood hebben aan een gesprek kunnen bij mij terecht.

Ik zie een therapie vooral als een plaats waar jij terecht kan met alle problemen die je ondervindt, waar naar jou geluisterd wordt zonder enig oordeel te hebben. Een plaats waar je vrij mag spreken ook. Wanneer je ergens vastloopt kan het deugd doen even afstand te nemen en vanaf deze afstand er met een andere blik naartoe te kijken.

Daarbij vind ik het belangrijk je de tijd en ruimte te geven om bij jezelf stil te staan, even weg van de haast of drukte van het dagelijkse leven. Eerder dan advies te geven of oplossingen te bieden zal ik je ondersteunen in het leren luisteren naar jezelf. Door iets meer te begrijpen wat er zich in je binnenste afspeelt, zal je je er minder verlamd door voelen.

Ik ben afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Universiteit Gent. Daarnaast ben ik me aan het vormen in de psychoanalytische therapie. Ik ben lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en bij de Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen (VVKP).

Consultaties gaan door in het Nederlands.

Erkenningsnummer – 962124627

Contactmogelijkheden vera wouters
  • vera@cura-mc.be
  • +32 471 10 82 37
  • Enkel op afspraak
  • Tarief consultatie: 75€ (contant te betalen na elke sessie)
  • Duur consultatie: 50 minuten

Annulatie: indien verhinderd gelieve 48 uur op voorhand te verwittigen,
laattijdige annulaties kunnen aangerekend worden.

Opleidingen vera wouters
  • Master Klinische Psychologie – UGent
Maak een afspraak in Zoersel