Verkeer je continu in een stressvolle toestand? Voel je dat je lichaam lijdt onder de stress? Ben je momenteel in burn-out of ben je herstellende? Merk je dat je energieniveau erg laag zit en heb je behoefte aan energierijke voeding? Voelt je lichaam overal erg pijnlijk aan en is deze laaggradige ontsteking het gevolg van chronische stress of burn-out?

Met behulp van specifieke voedingsaanpassingen aangereikt door voedingsdeskundige Jolien leer jij je lichaam voor te bereiden op stress. Door middel van fytonutriënten kan jij de veroorzaakte tekorten in je lichaam terug aanvullen waar nodig. Vaak vergeten we dat stress wel degelijk op fysiek vlak verwerkt dient te worden in het lichaam. Hier zijn extra nutriënten voor nodig en als we die niet innemen via de voeding, dan kan stress blijvende lichamelijke schade aanrichten.

Als je voelt dat stress een negatief effect heeft op je lichaam door het ontwikkelen van laaggradige ontstekingen, dan kan voeding een oplossing bieden. Zowel preventief als curatief bij stress is het van tel om je lichaam de voeding te geven dat het nodig heeft.

Toepassingsgebieden

  • Stress voorkomen en behandelen met voeding en fytonutriënten
  • Burn-out voorkomen met voeding en fytonutriënten*
  • Herstellen van burn-out met voeding en fytonutriënten*
  • Depressie behandelen met voeding en fytonutriënten
  • Behandelen van laaggradige ontstekingen (bij stress) met voeding en fytonutriënten
  • Suppletie van nutriënten bij tekorten
  • Suppletie van aminozuren voor de aanmaak van gelukshormonen (serotonine, dopamine, …)

*Voor Burn-out begeleidingen aan te pakken in zijn totaliteit kan u meer info hier vinden. U kunt hiervoor terecht Bij voedingsdeskundige Jolien in Zoersel of Brasschaat.

Maak een afspraak in Brasschaat Maak een afspraak in Zoersel (Enkel voor burn-out begeleiding)