jolien herthogs diëtiste

Jolien Herthogs

Diëtiste - Diabeteseducator
Maak een afspraak in Zoersel Maak een afspraak in Brasschaat

Jolien zal in bevallingsrust zijn van  14/6/2024 tot en met 30/9/2024. 

Ga in afwachting van persoonlijke begeleiding alvast aan de slag met het online traject verpakkingen leren lezen. De absolute basiskennis om tot een gezond en gebalanceerd voedingspatroon te komen!

Verpakkingen lezen Goesting in genoeg

 diëtiste Zoersel Jolien Herthogs 

Over mezelf

Mijn missie? Dat jij kan connecteren met je lichaam, dat je opnieuw leert luisteren naar de waardevolle signalen die jouw lichaam je geeft.

Door onder meer een gejaagde levensstijl en stress is de connectie tussen ons lichaam en onze geest vaak in de verdrukking geraakt. Daarbij komt dat de huidige maatschappij en heersende dieetcultuur ons hebbeen afgeleerd om naar ons eigen lichaam te luisteren. We vetrouwen liever op externe prikkels dan op wat ons lichaam ons probeert te vertellen. Net daarom hebben de prinicpes van het intuïtief eten in al mijn coachingsessies een prominente plaats.

In dit traject sta jij centraal: jij bent diegene die beslist om je gezondheid zelf in handen te nemen. Tijdens ons parcours hecht ik veel belang aan zelfontwikkeling en zelfzorg. Samen bekijken we dan ook hoe we jouw persoonlijke levensstijl opnieuw op het goede spoor kunnen zetten. We zoeken naar structurele aanpassingen in jouw huidige eet- en leefpatroon die jij haalbaar en realistisch vindt zodat we stap voor stap op weg kunnen naar een gezondere versie van jezelf. Anders dan de klassieke methode focus ik me naast het voedingsaspect ook op jouw mindset, zo bekom je een optimaal resultaat op lange termijn.

Ik specialiseerde me, naast prikkelbare darmen, in diabetes, verstoord eetgedrag (emo-eten, eetstoornissen) en intuïtief eten. Meer info hierover vind je bij mijn aanbod. Ik vind permanent bijleren niet meer dan een evidentie, je kan er dus zeker van zijn dat mijn coachingsessies gebaseerd zijn om de meest recente inzichten binnen mijn vakgebied.

Bekijk hier het aanbod:

 

Jolien is lid van de Eetexpert.

Consultaties gaan door in het Nederlands

ste Zoersel

Contactmogelijkheden
  • jolien@cura-mc.be
  • 0476 72 52 97
  • Enkel op afspraak.
  • Online consultaties zijn mogelijk indien u zich moeilijk kan verplaatsen
  • Tarief intakegesprek: €70 
  • Tarief opvolging: €35  
  • Tarief continue glucose analyse (sensor t.w.v. €190 + 2 uur consultatie + rapport): €330
  • Tarief online cursus verpakkingen lezen: €69  
  • Tarief online cursus goesting in genoeg: €17 
  • Mijn persoonlijke website vind je hier

Annulatie: indien verhinderd gelieve 48 uur op voorhand te verwittigen,
laattijdige annulaties worden aangerekend.

Erkenningsnummer 5-64678-56-701

Opleidingen
Maak een afspraak in Zoersel Maak een afspraak in Brasschaat

 

Ga in afwachting van persoonlijke begeleiding alvast aan de slag met het online traject verpakkingen leren lezen. De absolute basiskennis om tot een gezond en gebalanceerd voedingspatroon te komen!

Verpakkingen lezen Goesting in genoeg